Online Otobüs Uçak İDO Biletleri

Çorum Otobüs Bileti

En Ucuz En Uygun Otobüs Bileti Al

Panel çalışmıyorsa buradan daha kolay işlem yapabilirsiniz: portals/onlineterminalimcom

Ya da daha rahat işlem yapabilmeniz için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

iPhone iOS uygulamamız: apple.com/onlineterminalim

Android uygulamamız: play.google/onlineterminalim

Panel çalışmıyorsa buradan daha kolay işlem yapabilirsiniz: portals/onlineterminalimcom

* * * * *

Tüm otobüs firmalarının Çorum seferlerini sitemizden kotrol edebilir, hareket saatlerini, bilet fiyatlarını inceleyebilir, Çorum otobüs biletlerinizi online olarak satın alabilirsiniz.

Çorum Seyahat kapanmıştı. Ardından Çorum’da bir grup işadamı tarafından kurulan Lider Turizm, kapısına kilit vurmak zorunda kaldı.

Lider Turizm’de otobüsleri bulunan bazı ortaklar, firmanın kapanmasının ardından Şahin Lider Anatolia Seyahat A.Ş. ismiyle yeni bir şirket kurdu. Ancak Şahin Lider Anatolia da faaliyetlerine son verdi.

Yine geçtiğimiz yıllarda Lider Turizm’in bazı eski yöneticileri, Lider Travel’i kurmuş, ancak firma çok kısa bir süre hizmet verdikten sonra kapatılmıştı.

Son olarak Şahin Lider Anatolia’nın seferlerine son vermesi ile birlikte Çorum’da yerli otobüs firması kalmadı. 

Çorum Online Otobüs Bileti Al

Sefer aramanızda Çorum Lider Turizm otobüs bileti bulamadıysanız en yakın yerden aktarım yapmayı ya da uçak bileti aramayı deneyebilirsiniz.

Çorum Lider Turizm Online Bilet

Çorum Lider Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Çorum'a seferler düzenlemekte.

Çorum Lider Turizm Seyahat Online Bilet Alma

Çorum, İç Orta Karadeniz Bölgesi'nin iç kısmında yer alan bir kenttir. Çorum’un Doğusunda Amasya, kuzeyinde Sinop, kuzeydoğusunda Samsun, güneyinde Yozgat, batısında Çankırı, güneybatısında Kırıkkale illeri vardır.

Çorum Ankara arası 244 kilometre, İstanbul Çorum arası 608 kilometredir. Çorum’un Amasya'ya uzaklığı 92 km, Sinop'a 294 km, Samsun'a 172 km, Tokat'a ise 188 kilometredir.

Çorum ilçelerinin Çorum il merkezine uzaklıkları ise şöyledir: Dodurga 42, Mecitözü 37, İskilip 56, Kargı 106, Laçin 29, Oğuzlar 68, Ortaköy 57, Osmancık 59, Sungurlu 72, Alaca 52, Bayat 83, Boğazkale 87 ve Uğurludağ 66 kilometredir.

Çorum Seyahat Online Bilet Al

Çorum Seyahat Online Bilet Al

Çorum Seyahat Online Bilet Alma

Çağrı merkezi telefon numarası: 333 0 444

Çorum Otogar Telefonu: 0364 225 68 68

Yorumlar

çorum lider turizm bileti yoktu, başka bir firmanın biletini aldım.. neyse ki diğer firmalar da var burada.. son dakkada yolda kalıyorduk... bu site çok iyiymiş...

25.07.2015 Cumartesi 21.00 Çorum-İstanbul seferini yapan koparan boğazı çıkışı 'Ulusoy Dağ Tesisleri'nden alınacak şekilde biletli yolcusu idim. Ulusoy otobusü'nün beni almadan geçtiğini, sonradan yolcu almak için durmuş olan Lider turizm muavininden öğrendim. Bu durum üzerine 'Lider Turizm' otobüs kaptanı, Ulusoy kaptanı ile irtibat kurarak Sungurlu yakınlarında biletli yolcusu olduğum ulusoy otobüsüne yetiştirerek (ücret talep etmeden) mağduriyetimin giderilmesini sağladı. Bu vesileyle yukarıdaki aynı tarih ve saatteki Lider Turizm otobüsü kaptanına, muavinine teşekkür ediyor ve bu şekilde yardımsever, sorunu çözmeye odaklı, centilmen personel istihdam etmesinden dolayı lider turizm yöneticileri ve sahiplerine de ayrıca teşekkür ediyorum. 'Lider Turizm' firmasına; kazasız, belasız yolculuklarla birlikte hayırlı bol kazançlar temenni ediyor tüm çalışanlarına başarılar diliyorum. (Ali Barut 05058443791)

Bahabey şubenizdeki eleman hiç yerinde durmuyor ne zaman gelsem dükkan açık ama içeride kimse yok bugün 3 sefer geldim bilet alamadım biz Çorumlusunuz diye sizi tercih ediyoruz ama yapacak bir şey yok

sungurlu'ya bilet alıyorum.. teşekkürler...