Online Otobüs Uçak İDO Biletleri

Doğu Karadeniz Ekspres Turizm

En Ucuz En Uygun Otobüs Bileti Al

Panel çalışmıyorsa buradan daha kolay işlem yapabilirsiniz: portals/onlineterminalimcom

Ya da daha rahat işlem yapabilmeniz için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

iPhone iOS uygulamamız: apple.com/onlineterminalim

Android uygulamamız: play.google/onlineterminalim

Panel çalışmıyorsa buradan daha kolay işlem yapabilirsiniz: portals/onlineterminalimcom

* * * * *

Doğu Karadeniz Ekspres Turizm Online Bilet Al

Doğu Karadeniz Ekspres Turizm Online Bilet Al

Doğu Karadeniz Ekspres Turizm Seyahat otobüs firmasının biletlerini online olarak sitemizden satın alabilirsiniz.

Doğu Karadeniz Turizm Otobüs Bileti

1968 yılında kurulan Doğu Karadeniz Ekspres Turizm Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Karadeniz'e ve Rize Pazar'a seferler düzenlemekte.

Trabzon, Burdur, Çayeli, Fındıklı, Antalya, Ardeşen, Hopa, Isparta, Giresun, Afyon, İzmir, Kırıkkale, Kutaisi, Manavgat, Of, Ankara, Turgutlu, Ordu, Belek, Sandıklı, Serik, Sürmene, Tiflis, Pazar, Rize, Salihli, Samsun, Arhavi, Batum, Uşak kentleri arasındaki seyahatlerinizde, Karedeniz Bölgesi ve Rize Pazar seferlerinizde Doğu Karadeniz Seyahat ile yolculuk yapabilirsiniz.

Doğu Karadeniz Turizm Seyahat Online Bilet Alma

Doğu Karadeniz Seyahat FİRMASI HAKKINDA

1968 senesinde Selahattin Kamburoğlu ve Özcihan Kurnaz tarafından kurulmuştur.

Doğu Karadeniz Ekspres zaman içerisinde yörede markalaşarak, yolcularına kendilerine ait bir firma imajı sağlamıştır.

Firma 1968'den beri aynı heyecanla, günün teknolojik koşullarını kullanarak kurumsallaşma yolunda bölgesinde ilerlemekte.

Konuklarının tüm ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, rahat ve güvenli bir yolculuk yapmalarını sağlamayı hedefleyen firma, kendini günün değişen şartlarına göre sürekli geliştirerek ve yenileyerek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlamakta. 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Pazar Mahallesi Dikmen Caddesi No: 29 / 37 Pazar / Rize / TÜRKİYE

Pazar Telefonu: 0 (464) 612 42 53 - 0 (464) 612 42 54

Çağrı merkezi iletişim telefonu numarası: 0850 840 3 353

Doğu Karadeniz Ekspres otobüs firması Gürcistan'ın Batum, Kutaisi ve Tiflis kentlerine de otobüs seferleri düzenlemektedir.

Yorumlar

Yeni yorum ekle

samsundan yazıyorum...pazarlıyım samsun yazanenizdeki personeloniz çok mükemmel servisleriniz çok güzel yolcuyu evlere bırakıyorlar çok memmunuz haldun beye tskler

doğu karadeniz seyahat firması 1 numara... değişmem.. ancak bilet yoksa başka firmayı kullanırım.....

Yolculuk başlıyor..

doğu karadeniz ekspres turizm ile yolculuktan memnunum...

Kızım 28/09/2015'de samsundan izmir'e gitti. Giderken şirketinizden ötürü başına gelmeyen kalmadı. Birkaçını sıralayayım. 1. Saat 6'da kalkacak otobüs 9u geçe kalktı fakat garaja girmeden çocuğumu almadan giderken son sürat servis aracı otobüsün arkasından yetiştirmeye çalıştı. Şoför aynaya bakmadan son sürat giderken servis soförü binbir zahmetle durdurdu nihayet bindi. Ankara'ya geldiklerinde kızımın valizini ankarada inen bir yolcuya verilmiş. İzmir'e geldiğinde olay ortaya çıkıyor Terminal'de önemsenmiyor. binbir güçlükle firmanın müdürüne ulaşıyor onun sayesinde 1 gün sonra bavul izmir'e geliyor. Fakat en çok üzüldüğüm kızıma otobüs şoförü telefonda şimdi ağzıma alamayacağım kelime söylüyor. Bir şoför nasıl olur çirkin hakaret eder. Lütfen şoförlerinize konuşma ve nezaket dersi verin. Benim kızım yaşından daha büyük davranış göstermiş ona hakaret etmemiş. Kınıyorum eğer bu olaylarla ilgilenmezseniz

Doğu karadeniz kaldırmadığı sefer için kesilen biletimin ücretini 3 kasım 2015 den beri iade etmedi. defalarca uyarmama rağmen dönüş sağlanmadı. tavsiye etmiyorum kimseye...